Hartsymbolen om te kopiëren voor Instagram, WhatsApp en co.

En zo werkt het: Selecteer gewoon een hartsymbool en klik op “kopiëren”. Het hart wordt dan automatisch opgeslagen in je klembord en kan op elk moment opnieuw worden ingevoegd.

Tip: Je kunt het gekopieerde hart ook samen met de lettertypegenerator gebruiken. Probeer het uit.

💓
kopie
💗
kopie
💟
kopie
😍
kopie
😻
kopie
❤️‍🔥
kopie
🏩
kopie
💌
kopie
😘
kopie
💚
kopie
💜
kopie
💕
kopie
💘
kopie
🫶
kopie

First things first: het maken van deze symbolen met je toetsenbord zal lastig zijn. Als je een smartphone of tablet gebruikt, ziet het er iets anders uit. Maar het is een feit: ook daar zul je geen grote selectie verschillende hartsymbolen vinden. Daarom hebben we deze pagina gemaakt en werken we er voortdurend aan om de lijst met hartemoji’s uit te breiden. De uitdaging is natuurlijk dat de pictogrammen er op elk apparaat en besturingssysteem anders uitzien. Je moet hier rekening mee houden als je de hartpictogrammen kopieert en plakt.

Hartsymbolen, emoji’s of pictogrammen – welke zijn populair?
WhatsApp, Instagram, Facebook – overal waar je in contact komt met andere gebruikers of waar commentaar mogelijk is, kun je symbolen gebruiken om je eigen bericht expressiever te maken. Trouwens, niet alleen symbolen, maar ook een ander lettertype kan je tekst helpen zich te onderscheiden van de rest. We hebben een lettertypegenerator online gezet die je net zo makkelijk kunt gebruiken. Terug naar de hartsymbolen. Klassieke vormen en kleuren hebben nog steeds de voorkeur van gebruikers. Duidelijke lijnen met hartjes, zonder veel tierelantijnen, worden het best ontvangen. Ook hier is er een breed scala aan verschillende ontwerpen: Violet – paars, zwart, klassiek rood, groen en zelfs witte harten laten je keuze te over. Wat dacht je van een kattengezicht dat je met hartjesogen aanstaart?
Voeg toch hartsymbolen in met het toetsenbord – gebruik deze toetsencombinatie
Zoals hierboven vermeld, is er standaard geen manier om een hartsymbool via het toetsenbord te genereren. Je hebt echter altijd de mogelijkheid om een combinatie van handelingen te gebruiken om iets naar je klembord te kopiëren en ergens anders te plakken. Dit proces wordt gewoonlijk “kopiëren & plakken” genoemd. En zo werkt het: Selecteer eerst een pictogram door de linkermuisknop ingedrukt te houden. Het pictogram (of de tekst) wordt gemarkeerd, wat je vaak kunt zien aan de lichtblauwe achtergrond. Druk vervolgens op de toetsencombinatie CTRL C (voor kopiëren, Windows) of CMD C (voor kopiëren, Mac). Het geselecteerde bestand zit nu in de cache van je apparaat (pc, laptop). Om het hartsymbool van je klembord naar een andere locatie uit te voeren, klik je met je muis in het tekstveld en druk je op CTRL V of CMD V en plak je het element.