Met deze coole symbolen om te kopiëren wordt je tekst een blikvanger op sociale netwerken!

Ben je op zoek naar ongewone pictogrammen om te kopiëren? Hier vind je allerlei soorten pictogrammen voor elk thema. Kopieer je icoon en plak het waar je maar wilt.

Sociale mediaplatforms zoals Facebook, Instagram en Twitter zijn een geweldige manier om contact te houden met vrienden en familie en nieuwe contacten te leggen. Er zit echter een klein addertje onder het gras: om je te onderscheiden van de massa heb je een zekere mate van creativiteit en originaliteit nodig. Een manier om je berichten opvallender te maken is het gebruik van pictogrammen.

❤️ Hartsymbolen

kopie
😘
kopie
💜
kopie
💓
kopie
💌
kopie

pijlsymbolen

↕️
kopie
🔽
kopie
🔃
kopie
🔝
kopie
↩️
kopie

Ψ Griekse letters

Ε
kopie
ε
kopie
Χ
kopie
χ
kopie
Η
kopie
η
kopie
Π
kopie
π
kopie
Α
kopie
α
kopie

dierensymbolen

🐏
kopie
🦤
kopie
🐜
kopie
🐨
kopie
🐳
kopie

Wat zijn symbolen en emoji’s?

Symbolen zijn grafische tekens die een specifieke betekenis hebben. Ze kunnen worden gebruikt om bepaalde emoties uit te drukken of om een tekst visueel aantrekkelijker te maken. Enkele voorbeelden van symbolen zijn smiley’s, pijlen, sterren, hartjes en nog veel meer.

Hoe kan ik symbolen in mijn tekst invoegen?

Er zijn verschillende manieren om symbolen in een tekst in te voegen. Eén optie is om sneltoetsen te gebruiken. Op een pc kun je bijvoorbeeld de toetsen “Alt” en “3” tegelijk indrukken om een hartsymbool te maken. Een andere optie is het gebruik van speciale tekenset tabellen die een grote selectie symbolen bevatten.

Welke symbolen zijn het meest geschikt?

Welke symbolen het beste zijn, hangt natuurlijk af van je eigen smaak. Er zijn echter een aantal symbolen die bijzonder vaak worden gebruikt. Dit zijn bijvoorbeeld smileys, hartjes, sterren en pijlen. Symbolen die te maken hebben met muziek of technologie worden ook vaak gebruikt.

Het gebruik van symbolen is een eenvoudige en effectieve manier om je teksten op sociale mediaplatforms op te leuken en meer in het oog te laten springen. Of je smileys, hartjes of sterren gebruikt, is aan jou. Het is wel belangrijk dat je de symbolen spaarzaam gebruikt en dat ze bij de tekst passen. Met een beetje creativiteit kun je in korte tijd leuke posts maken die gegarandeerd opvallen.